Få vitare tänder hos en av stadens bästa kliniker!

Om du vill lysa upp ditt leende med vitare tänder kan tandblekning vara svaret du har letat efter!

Och vart är det bättre att vända sig än en av Stockholms bästa kliniker? Med vår expertis kan du lita på att processen kommer att vara effektiv och säker – och ge dig vitare tänder.

Oavsett om du har utvecklat missfärgningar från år av att dricka kaffe eller röka, eller helt enkelt vill förbättra dina redan vita tänder, kommer våra avancerade teknologi och tekniker att hjälpa dig att få de resultat du vill ha.

Och ännu bättre, vi tar alla steg som krävs för att säkerställa att dina tänder inte bara är vitare, utan också friska och skyddade från skador. Vänta inte – boka din tid idag och gör dig redo för ett leende som verkligen lyser!

Få vitare tänder med tandblekning

Att tandblekning är så vanligt är inte konstigt; med åren blir tänderna gulare. Som ung har du mindre av det lite gulare tandbenet, det så kallade dentinet, och mer emalj.

När du blir äldre tunnas emaljen ut vilket gör att tänderna ser gulare ut. Vin, te, kaffe och cigaretter sätter också sina spår, det är därför tandblekning blivit så populärt.

Väljer du att bleka tänderna hos Södertandläkarna gör du ett tryggt val. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister utgår alltid från dina behov och önskemål.

Innan tandblekningen påbörjas undersöks dina tänder av en av våra tandhygienister som gör en bedömning av emaljen för att se hur dina tänder ska blekas.

Hur funkar behandlingen?

På vår klinik erbjuder vi en tandblekning med gel som är enkel, effektiv och säker. Det finns olika metoder men vi har valt att använda gel.

När du kommer in till oss börjar vi med att laga hål i tänderna och ta bort eventuell tandsten.

Sedan applicerar vi en speciell gel (som innehåller väteperoxid och som bleker tänderna) i en skena som är special tillverkad efter antingen din överkäke, underkäke eller både och på dina tänder.

Efter behandlingen kommer du att se en märkbar förbättring av tandvitheten. Det bästa är att processen är smärtfri och snabb. Hur ofta du bör göra processen beror på hur missfärgade tänder du har. Allt som allt brukar hela behandlingen vara färdig på under två veckor.

Med tandblekning hos Södertandläkarna kommer du att känna dig trygg och redo att visa upp ditt vita, vackra leende.

Vad kostar tandblekning?

I Sverige råder fri prissättning på tandvård. Hos Folktandvården är det Landstingets politiker som fastställer priserna medan vi privattandläkare själva bestämmer vad det kostar. Det innebär att priset på en behandling kan skilja sig åt mellan olika mottagningar.

Södertandläkarnas mål är att alltid erbjuda bästa möjliga tandvård. För dig som patient betyder det att vi har en säker och modern utrustning och att du blir omhändertagen av personal som är vidareutbildad och uppdaterad på nya forskningsrön.

Vi arbetar också uteslutande med moderna tandvårdsmaterial av mycket hög kvalitet.

Detta innebär inte att vi har speciellt höga priser. Det innebär däremot att vi alltid erbjuder prisvärda konsultationer och behandlingar.

Bra att tänka på före och efter tandblekning

Vår klinik förstår vi att det är ett stort beslut att bleka dina tänder, därför vi vill se till att du har all information du behöver före och efter behandlingen.

Vår tandblekning riktar sig mot de djupa fläckarna i dina tänder som orsakas av kaffe, te, vin och annan färgning av mat och dryck.

Innan behandlingen ser vi till att dina tänder är fria från hål eller andra tandproblem för att säkerställa bästa möjliga resultat. Under behandlingen kan du luta dig tillbaka och koppla av medan vi applicerar lösningen på dina tänder, du kan också välja att göra tandblekning hemma.

Efter behandlingen är det viktigt att undvika missfärgningar av mat och dryck i minst 48 timmar för att låta tänderna absorbera behandlingen fullt ut och maximera resultatet. Med tandblekning från oss kan du njuta av ett vitare, mer självsäkert leende.

Känslighet efter tandblekning?

Tandköttet kan svullna och bli lite ömt efter blekning, speciellt om starkare medel används eller en plastskena passar dåligt. Om det händer, ta en paus i behandlingen i ett eller två dagar, eller tills tandköttet har läkt.

Upptäcker du några ilningar i tänderna? Det kan hända eftersom blekmedlet kan orsaka inflammation i pulpan. Men ingen oro – besvären brukar försvinna efter ett par dagar om du avbryter behandlingen.

Hur länge håller tandblekning?

En professionellt utförd blekning håller ofta i flera år. Efter behandlingen får du ta väl hand om tänderna för att dem ska hålla sig vita länge.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Efter tandblekningen kan du kunna se att du har märkbart vitare tänder direkt. Ibland så kan man få dem upp till 8 gånger vitare direkt men vi bleker dina tänder så du som kund blir nöjd med behandlingen som helhet.

Kan jag få onaturligt mycket vitare tänder?

Svaret är ja, men bara om behandlingen inte görs ordentligt.

Det är därför vi tar varje steg för att se till att dina tänder blekas till en naturlig nyans som kompletterar din hudton och ger naturligt resultat.

Vi tar också hänsyn till dina unika dentala egenskaper, såväl som nivån av vithet du önskar, för att säkerställa att du uppnår den perfekta nyansen för dina tänder.

Vita fläckar på tänderna

Vita fläckar på tänderna kan bero på lite olika saker. Ibland är emaljstörningar, dålig tandhygien, dental fluoros, eller hög konsumtion av sur och söt mat orsaken.

Du kan förebygga vita fläckar på tänderna genom att:

  • Använda fluorfritt vatten (för bebisar)
  • Använd rätt mängd tandkräm (särskilt viktigt för barn)
  • Konsumera mindre mat och dryck som innehåller mycket socker och syra

 

https://www.1177.se/Stockholm/behandling–hjalpmedel/tandvard/tandblekning/

 

ANDRA BEHANDLINGAR

Tandkirurgi Tandkirurgi

Här på Södertandläkarna erbjuder vi all slags tandkirurgi.

Läs mer om tandkirurgi

Tandblekning UTFÖRS HOS

Södertandläkarna Medborgarplatsen

Södertandläkarna Medborgarplatsen

Folkungagatan 49
Södertandläkarna Bågen

Södertandläkarna Bågen

Fatburs Brunnsgata 29