Prisvärda behandlingar

I Sverige råder fri prissättning på tandvård. Hos Folktandvården är det Landstingets politiker som fastställer priserna medan vi privattandläkare själva bestämmer vad det kostar. Det innebär att priset på en behandling kan skilja sig åt mellan olika mottagningar.

Södertandläkarnas mål är att alltid erbjuda bästa möjliga tandvård. För dig som patient betyder det att vi har en säker och modern utrustning och att du blir omhändertagen av personal som är vidareutbildad och uppdaterad på nya forskningsrön. Vi arbetar också uteslutande med moderna tandvårdsmaterial av mycket hög kvalitet.

Detta innebär inte att vi har speciellt höga priser. Det innebär däremot att vi alltid erbjuder prisvärda konsultationer och behandlingar.

Några prisexempel

På Södertandläkarna har vi som mål att alltid erbjuda bästa möjliga tandvård, den vård vi själva skulle vilja ha. Det innebär inte att vi har speciellt höga priser, däremot att vi alltid erbjuder prisvärda konsultationer och behandlingar. Oavsett vad du har för problem; hör gärna av dig så snart som möjligt. Det kostar ingenting men kan spara mycket pengar i förlängningen.

Årlig kontroll Lagning Osynlig tandställning Implantat
995 kr Från 1500 kr Från 25000kr Från 27000kr

Ovanstående prisexempel är en indikation.

Eftersom kostnaden varierar beroende på om det är en eller flera tänder som ska lagas eller ersättas är priserna ungefärliga. Efter en första undersökning kan vi presentera kostnaden för just din behandling, med utgångspunkt från dina förutsättningar och behov.

Kontakta oss om du vill prata specifikt om din behandling.

Dela upp dina tandvårdskostnader

Nu kan du delbetala dina tandvårdskostnader hos oss med Payzmart. En smart och smidig lösning där du kan välja att betala ditt besök lite senare via faktura eller att dela upp betalningen som du önskar på 3-24 månader. Fakturan kommer att skickas direkt till din mejladress samma dag som du har besökt oss.

För mer information, fråga oss gärna eller läs mer på www.payzmart.se.