Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av allmäntandvård och intresse för protetik. Har du dessutom erfarenhet av implantatbehandlingar är det ett stort plus.

Vi har steg för steg renoverat och moderniserat våra två kliniker. Kanske du idag arbetar i egen regi men vill ingå i ett större sammanhang? Vi växer i takt med att vi får fler patienter.

Därför skulle vi gärna vilja träffa dig som

  • gillar att jobba på en modern klinik med högt till tak och tempo i lokalen,
  • vill skapa mervärde för patienterna genom hög kvalitet och servicenivå,
  • trivs med att jobba under eget ansvar och ha ekonomiskt ansvar för ditt eget team,
  • gillar att vara delaktig i att knyta patienter till Södertandläkarna.

I arbetet ingår att behandla vuxna patienter med måttliga till något större tandvårdsbehov. Din uppgift blir att självständigt men även i samarbete med dina kollegor, planera och genomföra behandlingar. Profylaktik delegeras till klinikens tandhygienister.

För Södertandläkarna är det avgörande att våra patienter upplever kvalitet i hela behandlingen. Från det första samtalet till efterkontrollen. Därför är det viktigt för oss att du är ansvarstagande, uppmärksam, har lätt att samarbeta och är tydlig och trevlig i kommunikationen med patienter och kollegor. Om du kan andra språk än svenska och engelska är det meriterande.

Arbetar du idag med en tandsköterska du gärna fortsätter arbeta med så kan det vara ett alternativ för oss.

  • Tjänstens omfattning kan diskuteras.
  • Tillträde efter sommaren 2017.

Läs mer om oss
Dina arbetskamrater
Våra kliniker

Välkommen med din ansökan


Södertandläkarna erbjuder avancerad tandvård för vuxna och är specialiserade på rekonstruktiv tandvård och tandimplantat. Vi utför även undersökningar, enklare lagningar, förebyggande tandvård och tandblekning. Vi är åtta medarbetare och har nyrenoverade kliniker på Södermalm i Stockholm. Vår vision är att alla våra patienter ska ha starka och friska tänder livet ut.